Facebook strana:
  • Email :anabelakg@ptt.rs
  • Telefon : 034 / 351 - 105

Preduzeće Anabela DOO je formirano 1991. godine u Kragujevcu, čiji je vlasnik i osnovač Zoran Mijajilović Keza. Anabela DOO aktivno počinje sa radom 1995, godine i od tada posluje sa uspešnim poslovnim rezulaltima i nikada nije poslovalo sa gubitkom.
Uspešno poslovanje ostvarivano je zahvaljujući velikim angažovanjem zaposlenih i stavljanjem kvaliteta, brzine realizacije i profesionalnosti na prvo mesto.
U prvim godinama poslovanja Anabela se bavila veleprodajom autodelova. Od 1997, godine sa radom počinje i maloprodaja, proizvodnja cevi za sve tipove putničkih vozila i pakovanjem grafitne masti za zglobove.
U cilju što bolje saradnje sa našim komitentima, početkom 2014. godine sa radom je počeo i auto servis koji nudi usluge velikog i malog servisa za sve tipove putničkih vozila, kao i dijagnostiku istih. Na ugradnju autodelova iz naše ponude dajemo garanciju.
Preduzeće je potpuno snabdeveno originalnim delovima iz putničkog programa Zastava, Lada, Golf, Opel, a u našoj ponudi nalaze se i autodelovi za sve ostale tipove vozila, kao i ulja svih renomiranih proizvođača, auto kozmetika, patosnice, presvlake, gume, akumulatori.
Preduzeće Anabela DOO 2013. godine postaje jedan od osnivača i član STEP udruženja, čiji je cilj stvaranje sopstvenog brenda autodelova i nastavak uspešnog poslovanja zajedničkim nastupom na tržištu.
Dugogodišnje uspešno poslovanje rezultat je kvaliteta, zalaganja i profesionalnosti.

 

72_SAM_4756

Nalazimo se u sopstvenim prostorijama u ulici 19, Oktobra br. 2, Ilićevo, Kragujevac (u krugu 22.Decembra, II kapija)

Posetite nas!